Straipsniai: 0
Iš viso: €0

110ST-M06030 220V ac servo variklis servo variklis 1,8 kw stiprintuvas vairuotojo 6Nm kabelis

  • (0 Klientų atsiliepimai )
€605.39

Galimos Funkcijos

Kategorijos:Įrankiai

Produkto Aprašymas

110ST-M06030 220V ac servo variklis servo variklis 1,8 kw stiprintuvas vairuotojo 6Nm kabelis

Tai apima :600W Variklis + vairuotojas DSD30 + 3 metrų encoder kabelis + 3 metrų maitinimo kabelis + 25-pin lygiagretaus prievado jungtis

1. Didelio masto gate array ciruit yra naudojamos, siekiant pagerinti gaminių patikimumą

2. IPM yra naudojamas, siekiant sumažinti vairuotojo dydis

3. Tik 4 mygtukai yra, reikia daryti, kad pabandyti-paleisti, stebėsenos ir parametro, lengva kontroliuoti

4. Ekrano režimas leidžia rodyti būsenos 24 parametrų, įskaitant variklio greitį, atsiliepimų pluse, įvesties ir išvesties prievadas lygio ir variklio srovė ir pan.

5. Komunikacijos funkcija su RS485

Modelis :

Techniniai duomenys:

Produktų Rodo, Pakavimas Ir Pristatymas

Pakavimo Duomenys : kartoninėje dėžutėje supakuoti kiekvieno encoder ar daiktų ir tada pack su storo kartono laivybos.

Pristatymo Informacija : 3-4 dienas po visą mokėjimo reguliariai produktas, ir 7-10days individualų tipą.ir pagal kiekius. 1. Rotary encoder pack box 2 sluoksniai. 2. Visi supakuoti gera 3. Kodavimo modulis diską plastiko dėžutė 4. Ziplock supakuotas lanksti mova 5. Rotary encoder supakuoti ir 6. Supakuotas su geromis sąlygomis su laivybos ženklų.Mūsų Bendrovė

Šanchajus Qiyi Elektrinės Ir Mechaninės Įrangos Co., Ltd.yra profesionalus rotary encoder tiekėjas, įsikūręs Kinų verslo ir uosto centre, Šanchajus.CALT prekės ženklo produktų asortimentą: Optinis papildomos rotary encoder, vieno posūkio ir multi-savo ruožtu absoliutus encoder, tempimo vielos padėties jutiklio ir movos, ir kiti dokumentai, kurie plačiai naudojami CNC mašinų, tekstilės mašinos, plieno valcavimo mašinos, linijinis vadovas, sistemos, hidraulinės sistemos, kėlimo mašinos ir servo varikliais, visi gauti labai gerą reputaciją!Qiyi bendrovė gavo nepriklausomų importo ir eksporto kvalifikaciją 2013, CALT ženklo produktai buvo eksportuojami į Pietryčių Azijoje, Europoje, Amerikoje ir Rusijoje, ir kitose šalyse ir pasaulio regionuose.

Gamyklos Pastatas

9# 302, Nr. 4361 Hutai Road, Baoshan Rajone, Shanghai Kreipkitės į mus 1. Produkto Turtingas Mūsų įmonė yra įsikūrusi didžiausia Kinijos didmeninės prekybos rinkoje.Bet kokio produkto jums reikia, gali būti siunčiami į mane su produkto nuotraukomis ar modeliai.Aš duosiu tau žemiausia citata, kaip greitai, kaip įmanoma, ir tada įdėti produktą į parduotuvę nusipirkti. 2.Kokybės Užtikrinimas Visi produktai parduodami parduotuvė yra originali, prašome būti tikri, kad perkate!Jei turite klausimų dėl produkto, susisiekite su mumis dėl www.sweetdream.lt ir mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų! 3.Paslaugų Garantija Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir jums bus taip pat gauti 5 taškų atsiliepimų. 4. Laivybos Garantija Pakuotės informacija gali būti atsekti.Jei negavote pakuotės po 60 dienų, jūs galite susisiekti su mumis ir mes grąžinsime jums visiškai.

Žymos: 110st servo variklis.

Tipas Rankinių Įrankių Dalys
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas