Straipsniai: 0
Iš viso: €0

CONTEC08A Nešiojamas Skaitmeninis Kraujo Spaudimo Monitorius NIBP SW Sphygmomanometer Su Naujagimis Kūdikio, Vaiko/Vaikų Manžetai s

  • (0 Klientų atsiliepimai )
€80.98

Galimos Funkcijos

Kategorijos:kita

Įžanga:

CONTEC08A yra Elektroninis Sphygmomanometer, kuris gali matuoti kraujo spaudimą dėl gyvūnų.Prietaiso funkcijos, visiškai automatinis matavimo, aukštos raiškos spalvotas LCD ekranas ir stiprus matomumas.Jis turi integruotą parametras priemonė, rodyti ir registruoti produkcija viename prietaise, ir ji priima duomenų peržiūros sąsają, pvz., "duomenų sąrašas", "trend chart", "big šriftą", su lengva ir paprasta operacija.Jis gali būti taikomas įprastinis bandymas šeimos gyvūnai, gyvūnų ligoninė, klinika ir ūkis ir kt.

Funkcija

Visiškai automatinis kraujo spaudimo priemonė Elektroninių Sphygmomanometer parduotuvių priemonė rezultatai trijų vartotojai automatiškai, ir iki 100 elementus kiekvienam vartotojui.Jis gali patenkinti kraujo spaudimo priemonė reikalavimas visiems savo šeimos. Trijų rūšių priemonė režimai : suaugusiųjų, vaikų ir naujagimių. Duomenų peržiūros sąsają, pvz., "duomenų sąrašas","tendencija grafikas","didelis šriftas", NIBP duomenų yra aišku iš pirmo žvilgsnio. Su SpO2 matavimo funkcija(su papildomu SpO2 zondas). Turi funkciją fiziologinių signalą.Jis gali būti nustatytas skambėjimo ribas,kai kraujo spaudimas yra didesnis nei high limit, arba mažesnės, nei žemos ribos, fiziologinius signalas bus padaryta.Signalo jungiklis gali būti nustatyti. Ekrane eilutę pranešimą, kai galia yra maža,ir prietaisas suteikia mažai galios eilutę garso.Skubiai garso jungiklis gali būti nustatyti. Kai yra veiksnių, kurie turi įtakos priemonė proceso priemonės ir įrenginys negali gauti priemonė rezultatų,prietaisas gali rodyti atitinkamas klaidos pranešimas. Su trumpalaikį energijos saugojimo funkcija, kai vietoj baterija, laiko funkcija negali būti paveikti. Tiekimo dviejų rūšių NIBP priemone, vieneto: mmHg / kPa Parduotuvėje matuoti rezultatus su datos ir laiko. Aukštos raiškos spalvotas LCD ekranas,tiekimo anglų/Kinų sąsaja, stiprus matomumas. Bendrauti su PC,PC programinės įrangos gali pasiekti duomenų peržiūra, analizė matuoti rezultatus, matyti tendencija, spausdinti ataskaitas ir kitas funkcijas.Funkcija automatinis maitinimo išjungimas.

Rezultatai:

BP: Matavimo metodas: Oscillometric metodas Matavimo diapazonas: 0kPa (0mmHg)~38.67 kPa (290mmHg) Rezoliucija: 1mmHg Tikslumas: Statinis slėgis: ±0.4 kPa(±3mmHg) Infliacija: mechaninė infliacija jėga siurblys Defliacija: mechaninė multistep defliacija Ekranas: 2.8" spalvotas LCD ekranas Galia: keturi "AA" baterijų/5V arba 6 V maitinimo adapteris Saugos klasė ⅱ prietaiso tipas BF dalis taikoma Fizinė charakteristika: Išmatavimai: 130mm(L) x 110mm(W) x 80mm(H) Svoris: 300 g (be baterijos) Veikimo aplinka Temperatūra: + 5 C~40 C Santykinė drėgmė: 15%~80% Atmosferos slėgis: 700hPa~1060hPa Saugojimo aplinkos: Temperatūra: nuo-20C ~ +55 C Santykinis oro drėgnumas: ≤95 % Atmosferos slėgis: 700hPa~1060hPa

Pakuotė:

1X CONTEC08A Elektroninių Sphygmomanometer 1X 6-11CM Naujagimiui Manžetai 1X 10-19CM Kūdikių Manžetai 1X 18-26CM Vaiko/Vaikų Manžetai 1X USB Laidas 1X Naudotojo vadovas Maitinimo adapteris&Zondas (pasirinktinai,ne yra)

Mokėjimo

1.Mes priimame alipay ir paypal čia. 2.Visos pagrindinės kreditinės kortelės ir paypal priimami per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Pristatymas:

1. Prekės bus išsiųstos per 1-5 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą. 2. Mes teikiame Stebėjimo Kodą, visus sandorius, ji bus pridėta prie pardavimo apskaitą, po siunčia. 3. Pasakykite man savo dabartinį adresą po apmokėjimo per 24 valandas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų www.sweetdream.lt adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas. 4.★S&H bus nustatomas remiantis LAIVO, adresas,Mokesčių ir muitų.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba pašto išlaidos.Šios muito mokesčius ir patvirtinti savo vietą muitų politika yra pirkėjo atsakomybė. ★ Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. ★Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą,/pirkti, pranešti mums, ką mes turėtų pripažinti, kad jos vertė prieš pristatymas. 5.★Galite užsisakyti šis punktas yra Medicinos Prietaisas,Dauguma mūsų prekė turi CE ir FDA,Išvengti kai kurių nereikalingų problemų, kreipkitės į savo šalies muitinės tarnyba,prašome patvirtinkite savo vietos muitinės jei jūs galėtų baigti savo vietos muitinės clearnce Medicinos prietaiso,jei jums užsisakyti iš mūsų,mes manome, kad esate patvirtino savo vietą muitų politika galėtų baigti savo vietos muitinės clearnce. 6.★Mes nesame atsakingi už bet kokius pirkėjo vietą užsakymą muito ar importo mokesčių ir politikos problema, pirkėjo vietą užsakymą muito ar importo politikos problema gali gauti paketą, prarastas ar muitinės deklaraciją,jums turėtų būti atsakingas už visas išlaidas,ačiū už jūsų prašome suprasti.

★PRAŠOME ATKREIPTI DĖMESĮ:

S&H NEAPIMA PAREIGOS,PRAŠOME PATVIRTINKITE SAVO VIETĄ, MUITŲ POLITIKOS PRIEŠ PATEIKDAMI UŽSAKYMĄ,MES NESAME ATSAKINGI LOCATL MOKESČIŲ AR BET KOKIŲ KITŲ IMPORTO POLITIKOS PROBLEMA.JEI JUMS REIKIA PADĖTI,, PRAŠOME NEDVEJODAMI KREIPKITĖS Į MUS.

Garantija:

1. Vienerių Metų Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 6-mėnesių garantija. 2.Jei pirkėjas prašo grąžinti, kai nėra jokios kokybės problema elemento, kurį jis gavo,grįžti pašto išlaidas, turi būti sumokėtos pagal pirkėjo,pašto prekės nebus grąžinami. 3.Jei prekė yra pažeista ar su defektais atvykus,pirkėjas gali arba prašymai grąžinti pinigus ar pakeisti,ir pašto išlaidos, bus apmokėtos mums,tuo tarpu,turtas turi būti grąžintas.Pastaba: A.Muitų nėra įtrauktos į prekės vertės, nei pašto,kuris turėtų būti atsakingas pirkėjų.B.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Žymos: contec dvigubai, naudotis kraujo spaudimas, stetoskopas vaikas mediniai, stetoskopas pediatrų metų, citroen lcd monitorius, disponuojamos maišelį vaikų, nešiojamas lcd ekranas 7, 08a kraujo spaudimo monitorius, jungtis ibp, wa kamertonas ' rankogaliai.

Kilmės Kinija
Medžiaga ABS
Prekės Pavadinimas Contec
Modelio Numeris 08A
Elemento Tipas Electrocardioscanner
modelis 08A

Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas