Straipsniai: 0
Iš viso: €0

Variklio Liftas Plokštė LS Kėlimo Kranų Gen III IV V 3 LM7 LR4 L59 L33 LSX LS1 LQ4 6.0 6.2 5.3

  • (0 Klientų atsiliepimai )
€87.86 €54.47

Galimos Funkcijos

Kategorijos:kita

Variklio Liftas Plokštė LS Kėlimo Kranų Gen III IV V 3 LM7 LR4 L59 L33 LSX LS1 LQ4 6.0 6.2 5.3

[Puikus Suderinamumas] Tinka Visiems GM LS / Gen III 3 LM7 LR4 L59 L33 LSX LS1 LQ4 6.0 6.2 5.3 4.8

[Lengva Įdiegti ] Nuimkite įsiurbimo kolektorius ir slėnio uždenkite plokštelę ir tada įdiegti liftas plokštė variklio bloko, kad galite pašalinti ir įdiegti LS variklis lengvai.

[Stipriausia Struktūra ] Naudoti CNC tiksliai suvirinimo du plazma cut-atitikimo plokštės, 3/16 colių anglies plieno konstrukcija tampa labai stabilus ,saugus ir lengvai baigia darbą, kelti savo variklio.

[Aukščiausios Aparatūros] Naujas didelio stiprumo klasės hex galvutės dangtelio varžtus ir poveržles užtikrinti, kad nebūtų pažeisti aliuminio blokų ir pritvirtinkite kėlimo plokštės tvirtai.

[Triple Kėlimo Taškai ] Trys vietomis, kad kėlimo dirbti lengviau pildyti, leidžianti variklio svoris turi būti subalansuotas arba kompensuoti.

Spalva:juoda

Medžiaga:Metalas

Pakuotės Turinys:

1 x Variklis, Liftas Plokštė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: vadovai lm7, kėlimo ratai, variklio krano princesė auto, motociklo klaxon 2 tonos, apsikeitimo automobilį, diržo 2 tonos, marškinėliai ls apsikeitimo, akiniai nuo saulės kėlimo, kėlimo mašinos, variklis honda gyvenimo.

Sertifikavimo Nėra
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas