Straipsniai: 0
Iš viso: €0

40L/MIN Elektros savisiurbis Dyzelino Perdavimo Siurblys Alyvos Siurblio 2800rpm Variklinės Alyvos

  • (0 Klientų atsiliepimai )
€168.86 €148.59

Galimos Funkcijos

Kategorijos:Įrankiai

Produkto Aprašymas

Savisiurbis alyvos siurblys Šis aliejus siurblys turi 2800 aps / min variklio.Su pralaidumas 35 iki 60 L dyzelino per minutę, jūsų darbas gali būti baigtas greitai.Jums niekada nereikės atlikti statinių ir rezervuarai kelis aukštus siurblys gali pakelti naftos iki 30 m.Priedai apima 2 m įtekėjimo vamzdžio ir 4 m lizdo vamzdžio.Su CE patvirtintas, lydyto jungtis, jūs esate toli nuo problemų, kurias sukelia nestabilus energijos šaltinis.Galingas variklis Didžiosios kuro purkštukas Tikslus srauto matuoklis Savisiurbis funkcija

Savybės Ir Informacija

【STIPRUS VARIKLIS】 - Mūsų dyzelino perdavimo siurblys turi gryno vario variklio ir nuo sprogimo apsaugotus dizainas, todėl mūsų produktas gali pasiūlyti puikias patvarumo ir tvirtumo.Greitis mūsų galingas variklis gali būti 2800 rpm, kuris lemia didelį efektyvumą ir energijos taupymą. 【PUIKUS DIZAINAS】 - Tai elektros alyvos siurblys parodo, tai vienas ant vieno dizaino.Mes integruoti alyvos įleidimo ir išleidimo vamzdžiai, elektros srauto matuoklis, alyvos siurblio ir purkštuko į vieną kūną ir suvokti, mažas alyvos siurblio nustatyti už jus. 【Tikslų DEBITMATĮ】 - skaitmeninis matavimo, kontrolės vožtuvas 4 skaitmenų suma ir 8 skaitmenų viso, kad daro ekranas, lengva skaityti.Maksimalus darbinis slėgis siekia iki 50 vsi ir 3,5 bar.

Žemas baterijos indikatorius apsaugo nuo staigaus stabdymo ir gebėjimą įvertinti / išėjimo litrų. 【LENGVA NAUDOTI】 - Nuo mūsų elektros savisiurbis siurblys turi nustatyti tokias funkcijas kaip automatinis dozavimo, automatinė išjungimo ir super savisiurbis, mes, kad viskas lengva ir patogu jums. 【PLATUS】 - Tai puikus elektros savisiurbis dyzelinas naftos perdavimo siurblys tinka biokuro, kepimo aliejaus ir augalinio aliejaus.Jis taikomas naftos saugojimo, dokas, laivybos, gamyklos, žemės ūkio naudmenų ir mano.

Specifikacijos

Srovės diapazonas: 0.984, kad 2.212 A.Variklio sukimosi dažnis: 2800 aps / min Maksimalus srautas talpa: 40 L / min Maksimalus slėgis: 0,29 eur MPa, 3 barai, 42 PSI Max galvos: 30 m Įleidimo ir išleidimo: 2.54 cm (1 colio) Įleidimo žarna: 2 m Išleidimo žarna: 4 m Triukšmo lygis:

Pagrindinės Savybės

Galingas variklis Mūsų gryno vario variklis suteikia jums ilgaamžiškumas, stiprumas ir greitis šis galingas variklis gali pasiekti iki 2800 aps. / min.

Premium kuro purkštukas kuro antgalis yra pagamintas iš aukštos kokybės orlaivių aliuminio užtikrina tvirtumą ir ilgaamžiškumą, o yra vandens ir aliejaus, stora.

Tikslus srauto matuoklis skaitmeninis skaitiklis kontrolės vožtuvas 4 skaitmenų suma ir 8 skaitmenų viso, todėl ekranas, lengva skaityti.Maksimalus darbinis slėgis siekia iki 50 vsi ir 3,5 bar.

Savisiurbis funkcija, Mes, kad viskas lengva ir patogu jums, pridedant tai savisiurbis funkcija.Jis gali suvokti, automatinė matavimo, automatinė išjungimo ir super savisiurbis.

Patvarus naftos vamzdis Mūsų aukšto slėgio alyvos nutekėjimo linija, yra patvarus ir hidraulinių jungčių išsaugoti jums nerimauti teka aliejus.

Platus Mūsų naftos perdavimo siurblys tinka biokuro, kepimo aliejaus ir augalinio aliejaus.Jis taikomas naftos saugojimo, dokas, laivybos, gamyklos, žemės ūkio naudmenų ir mano.

Pakuotės Turinys

1 x savisiurbis Alyvos Siurblys

Žymos: gazolis elektros perdavimo siurblys, liion oro siurblys, pakeisti vandens siurblys, dyzelinas kuro vandens alyvos siurblys, perif vandens siurblys, būdų, kaip oro siurblys, barometras elektrinis siurblys, nayadic oro siurblys, abs vandens siurblys, doosan vandens siurblys.

Modelio Numeris 220V40LCYB0000001V2
Įrenginio Tipas 40L/min
Specialios Funkcijos savisiurbis
Max Slėgis 0,29 eur MPa, 3Bar, 42PSI
Galia 120W
Max pralaidumas 40L/min
Tipas Kita
Variklio greitis 2800rpm

Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas