Straipsniai: 0
Iš viso: €0

Originali Japonų Dong Ri Drop-off Sukimo Atsuktuvu Amld8cn Amld4cn Amld2cn Amld1cn

  • (0 Klientų atsiliepimai )
€641.71

Galimos Funkcijos

Kategorijos:Įrankiai

Sveiki Naujų ir Senų Klientų į Mūsų Parduotuvę!Nes Mūsų Lobiai Yra Visos Originali Japonų Produktų, Valiutos Kursas Svyruos su Laiku, ir Pažymėtas Kaina Yra Tik informacinio pobūdžio.Naujų ir Senų Klientų, Turi susipažinti su Klientų Aptarnavimo Išsamios Kainų ir Pristatymo Laikotarpis prieš Perkant.Dėkojame už Jūsų Bendradarbiavimą!Mūsų Įsipareigojimas: Visi Įrankiai Yra Originalūs ir Autentiški, Baudą Ten už Vieną Netikrą , Teikti Garantinio Aptarnavimo, Prašome būti Tikri, kad Pirkti.

1. Produktas, Turtingas Mūsų įmonė yra įsikūrusi didžiausia Kinijos didmeninės prekybos rinkoje.Bet kokio produkto jums reikia, gali būti siunčiami į mane su produkto nuotraukomis ar modeliai.Aš duosiu tau žemiausia citata, kaip greitai, kaip įmanoma, ir tada įdėti produktą į parduotuvę nusipirkti. 2.Kokybės Užtikrinimo Visi produktai parduodami parduotuvė yra originali, prašome būti tikri, kad perkate!Jei turite klausimų dėl produkto, susisiekite su mumis dėl www.sweetdream.lt ir mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų! 3.Paslaugų Garantija Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir jums bus taip pat gauti 5 taškų atsiliepimų. 4. Pristatymas Garantijų paketą, informacija gali būti atsekti.Jei negavote pakuotės po 60 dienų, jūs galite susisiekti su mumis ir mes grąžinsime jums visiškai.

Žymos: atsuktuvas japonija sony, washitape japonijos rinkinys, anime atsuktuvas, japonų stiliaus komplektas, bendras elektrinis atsuktuvas, japonijos atsuktuvas 25v, japonijos batai moterims, nustatyti japonijos trąšų, japonijos atsuktuvas jis, atsuktuvas max japonų.

Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas